Wat is golf

Nieuws

Hoe duur is golf?Als u net kennismaakt met de golfwereld lijkt het alsof u van alles moet aanschaffen om te kunnen gaan golfen. Uiteindelijk heeft u als u wilt gaan golfen inderdaad golfspullen nodig, maar hoe duur u het maakt kunt u zelf beslissen.

Tijdens een kennismakingscursus heeft u nog geen eigen spullen nodig, u kunt clubs lenen van de golfschool. Als u besluit door te gaan met golfen, dan is het aan te raden een eigen golfset te nemen. Deze kunt u huren of kopen. Een beginnersetjes kost gemiddeld zo’n €140,- natuurlijk zijn er ook duurdere golfsetjes te koop.

Als u net begint heeft u aan een halve golfset voldoende. Een halve golfset betekent dat er (meestal) 5 verschillende clubs en een putter in de tas zitten. Hiermee heeft u voldoende golfclubs om het golfen te leren en uw GVB te halen.

Daarnaast heeft u als u het besluit neemt om voor uw GVB te gaan nog meer golfspullen nodig.

Verplicht heeft u nodig:
* golfschoenen (verplicht bij het GVB examen)
* Pitchfork (verplicht om op zak te hebben)
* golfregelboekje (hoort in de golftas)

Handig om te hebben
* Golfballen
* Tee’s
* Golfhandschoen

In onze webshop hebben wij deze golfmaterialen voor hele scherpe prijzen. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid een golfset te huren. Ideaal voor als u er nog niet helemaal uit bent of u het golfen leuk genoeg vindt om een golfset te kopen.